Bursdagskake

Skap begeistring med en festlig bursdagskake bakt og dekorert spesielt for bursdagsbarnet. En kake med smak og design som skaper glede og begeistring. Designkaker lager kaken slik du ønsker den, festlig, original og med nydelig smak.

En spesiell dag for bursdagsbarnet

En bursdag er spesiell for den som skal feires. Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så. Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin. Men også voksne har jo lov å glede seg…

Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. Ingen har sett en slik kake før. Personlig design, personlig smak. Alle bursdagsbarn har jo en interesse eller drøm. La den bli «virkelighet» på kaken.

En personlig designkake – et herlig midtpunkt i festen

En fotballbane? Greit! Et prinsesse-slott? Yes! Eller kanskje en sekkepipe fordi onkel Oscar elsker et slikt instrument? Jeg lover å lage den i tro kopi! Men at du kan spille på den, det lover jeg ikke. Spise den der i mot, det kommer onkel Oscar til å klare selv. Uansett hva slags kake du unner bursdagsbarnet, så lover jeg å gjøre kaken til en gjennomført og smakfull overraskelse som blir husket.