Min historie

Designkaker (tidligere Kakemomsen) hadde sin ringe begynnelse i 1999 da Mirjam begynte å hjelpe til i konditoriet til sine foreldre. Hun ble bitt av basillen. Interessen ble til lidenskap og venner og kjente ble overveldet av de mange kreasjonene og kreative designkaker hun laget. Mirjam Ødegård er idag en av Norges fremste kakedesignere og har sitt eget bakeri i Sande sentrum.

 

Kvalitet, kreativitet og perfeksjonisme

En av verdiene til Designkaker er kvalitet. Alt er laget fra bunn og er basert på gode tradisjonsrike oppskrifter. Det er kun de beste råvarer som gjelder og det bakes med kjærlighet slik at det alltid blir en smaksopplevelse.

Den neste verdien er kreativitet. Alle designkaker skal være eksepsjonelle kreasjoner som skal gi alle en opplevelse av å få noe helt spesielt, å få sin drømmekake.

Den siste verdien er perfeksjonisme. Kakedesigner Mirjam Ødegård skal personlig være stolt av designkaken ned til hver minste detalj før den leveres. For perfeksjonisten Mirjam er ingenting ferdig før det er perfekt.

 

Sosiale Mirjam Ødegård

Helt siden starten av denne drømmejobben har Mirjam vært aktiv og invitert til dialog på sosiale medier. Idag er det totalt over 7000 som følger Designkaker på Instagram, facebook og twitter. Hovedfokus innen sosiale medier ligger på Instagram og Facebook, men Mirjam følger med i utviklingen og tester for tiden ut både twitter og Pinterest.

Kakedesigner Mirjam Ødegård ønsker å takke alle tidligere og fremtidige kunder for tilliten og er utrolig takknemlig for alle opplevelser hun har fått lov til å være med på å skape. Hun fortsetter sitt engasjement og ønsker å gi nyttige tips og flotte bilder av alt det spennende hun finner på. Det arrangeres også konkurranser som det lønner seg å vinne. Følg reisen videre på facebookinstagram og twitter.

Har du noen spørsmål, så ta kontakt da vel.